Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей


Категорія: Новини ліцею

Йти далі, зробити більше

       Вони співалиГімнУкраїни з гордо піднятими головами, поклавшикожен руку на серце. Голосно і гордо. Діти і батьки. Усігості, запрошені на ювілейІванківськогорайонноголіцею. 1 вересня флагману освітиУкраїни у нашомуселищівиповнилось 15 років. І цьогорічне Свято знань по праву можнаназватиювілеємюності…

       Урочистість заходу підкреслюваласьзвучанням духового оркестру підкерівництвом Ю.М. Грибана. Святковоприкрашенийактовий зал ліцеюквітнуввишиванками. Відчинятидвері до нього у національномуодязі тут давно вже стало традицією. І особливо значущецевиглядалотепер, коли патріотизм у наших серцяхзашкалює.

       Та це неєдинатрадиція, щоіснує в цьомунавчальномузакладі. У ньомувихованціоточенінепідробноюлюбов’ю і турботою. І особливаувагаприділяєтьсянаймолодшим – восьмикласникам. Для них настає перший післянавчання у різних школах переломний момент: новідрузі, новівчителі, новівимоги. На новежиттяїх благословили мами. А ввела до залу підвишиваними рушниками класнийкерівник, директор ліцею 20022005 роківНаталіяВасилівнаПоліщук – прекраснийвчитель математики. У червнінинішнього року зпідїїматеринськогокрила у життєвийвирійвилетіло 26 випускників, якіпоповнилилавистудентськоїмолоді. 24 – в університетах та двоє – у технікумах.

       Статус студента – мрія кожного ліцеїста і гордістьвчительськогоколективу. За роки роботинавчального закладу на стежку до омріяноїмайбутньоїпрофесії стало майже 400 ліцеїстів. Вони здобуличипродовжуютьздобуватиосвіту у різнихгалузяхзнань. І, як доводилось неодноразовочутивіддітей, роблятьце з легкістю. Бо у стінахліцеюїхнавчаютьголовним правилам, якихвимагає час: бути органічними, перебувати у постійномупошуку, житизмістовно, спрямовуватизусилля на результат. Самезавдякицьомухлопчики і дівчаткастають призерами районних, обласних та Всеукраїнськихолімпіад.

1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей 1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей 1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей 1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей

1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей 1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей 1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей 1 вересня Іванківський районний ліцей відсвяткував свій 15 річний ювілей

       У зв’язку з цимхочетьсянавести слова одного з гостей свята, завідувачалабораторієюнавчанняіноземнихмовАкадеміїпедагогічних наук УкраїниВалерія Григоровича Редька, сказані ним у промові на ювілеї: «Коли впершепереможцемВсеукраїнськоїолімпіади з іспанськоїмови стала Марина Свириденко з невідомогонікомуІванківського районного ліцею, я бувнеабиякздивований. Не з Києва, не зі Львова, не з Дніпропетровська, не з Харкова. З районного центру! Але, коли я приїхав до Іванкова і познайомився з викладацькимколективом, моєздивуваннязмінилосьзахопленням…»

       І дійсно, було і є чимзахоплюватись. Адже у колективіпрацюютьдвоєЗаслуженихвчителі в України – Л.Г. Процик та М.П. Ніколаєнко. Званнявчителяметодистамають Т.В. Димарчук, Н.В. Поліщук, О.В. Марущак, Л.О. Кривульська, Н.М. Гусак, О.Ю. Малащенко. Я.В. Волохович та П.П. Овсієнко є старшими вчителями. Спеціалістамивищоїкатегорії є Л.І. Рябушенко, П.С. Бігоцький, І.В. Білохвост, Г.Т. Єрьомін, С.І. Клименок, О.А. Правдива. Заклад по праву пишаєтьсясвоєювипускницею, яка успішновчителює, С.О. Пархоменко. А очолюєдружнийколективпедагогів член Президентського резерву, двічістипендіат Гете інституту, щодіє у Лейпцігу, вчительметодист Н.В. Федірко. З рук проректора з міжнароднихзв’язківінформаційнокомунікаційнихтехнологійКиївськогообласногоінститутупіслядипломноїосвітипедагогічнихкадрів Н.М. БендерецьНадіяВасилівна одержала на ювілейнійурочистостівідзнаку лауреата обласного конкурсу «Учитель року» у номінації«Директор навчального закладу».

       Зглибокоюпошаноюзавждивідгукуються у ліцеї про колишніхвчителів: нинішнього директора школи №1 райцентру О.О. Ройта, начальника відділуосвітирайдержадміністрації В.В. Дегтяр, директора центру зайнятості Л.А. Леляк, секретаря Іванківськоїселищної ради О.С. Салій, селищного голову О.М. Поліщука, вчителівпенсіонерівІванаЛеонтійовича та НінуЙосипівнуЗіняк, Анну АнастасіївнуБамбуру.

       Теплівітання з ювілеєм звучали того дня з вустпершого заступника головиІванківськоїрайдержадміністрації, першого директора ліцею І.О. Глитня; начальника відділуосвіти В.В. Дегтяр, колишнього начальника відділуосвіти – людини, яка доклалаудалекому 1999 роцінеймовірнихзусиль для створення нового навчального закладу, Т.М. Микитенко;  заступника директора з дослідноекспериментальноїроботиІнститутупедагогікиУкраїни Т.М. Засєкіної, головипрофспілкипрацівниківосвіти С.І. Клименок, завідуючоїрайоннимметодичнимкабінетом О.Ю. Малащенко.

       На урочистостяхкожен одержав власнупорціюуваги. Учасникихудожньоїсамодіяльності – гучніоплески, 36 переможціврізноманітнихконкурсів для учнів – грошовіпремії, одинадцятикласники, як майбутнівипускники, – настанови і побажанняпоповнити число 99. Саместількидітей за роки роботиліцею одержали золоті та срібнімедалі. Але для цьогослідщедобрячепостаратися. Босамезусиллязалишаютьсяєдиноюзапорукоюуспіхів. І до них закликав шкільнийдзвоник.

 

Неля ГРИГОРОВИЧ





 (голосів: 1)
| 07.09.2014 | Переглядів: 1124 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: