Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

ДО УВАГИ ВСІХ!!!!!


Категорія: Новини ліцею

 ТОВ "ЦНМЛ" застерігає від придбання, розповсюдження та використання в ЗНЗ контрафактної навчально-методичної літератури, насамперед, збірників ДПА

 

ТОВ «Центр навчально-методичної літератури» (директор ТОВ – М.Усик) повідомляє про зафіксовані в усіх регіонах факти придбання та розповсюдження т.зв. «посередниками» в закладах освіти контрафактної навчальної методичної літератури, зокрема – збірників завдань для Державної підсумкової атестації (ДПА) -2011. Також зафіксовані чисельні випадки розповсюдження в школах «піратських» – копійованих збірників.

 

Однією з ознак такої «піратської» продукції є відсутність на виданнях ТОВ «ЦНМЛ» наклеєної голограми чи наявність інших знаків, що імітують оригінальну голограму.

 

За висновками експертів, у більшості випадків друк контрафактної продукції відбувається зі значним порушенням санітарних норм і вимог, визначених державою, що становить загрозу для здоров’я дітей.

 

ТОВ «Центр навчально-методичної літератури» інформує про те, що ДПА 2011/2012 н.р. відбуватиметься відповідно до наказів МОНмолодьспорт України №№ 20, 21 від 13.01.2012 року за збірниками, які видаватиме та розповсюджуватиме ТОВ «ЦНМЛ» (лютий-квітень).

У зв’язку з цим інформуємо про недопустимість придбання контрафактної продукції, а також просимо організувати відповідний контроль за дотриманням вимог чинного законодавства у використанні навчально-методичної літератури в закладах освіти.

 

!





 (голосів: 0)
| 31.01.2012 | Переглядів: 1277 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: