Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

ЕКСКУРСІЯ НА КОНДИТЕРСЬКУ ФАБРИКУ „РОШЕН”


Категорія: Новини ліцею
ЕКСКУРСІЯ НА КОНДИТЕРСЬКУ ФАБРИКУ „РОШЕН” ЕКСКУРСІЯ НА КОНДИТЕРСЬКУ ФАБРИКУ „РОШЕН”

20 листопада 2010 року відбулася цікава та пізнавальна екскурсія учнів 8-9 класів ліцею ( у супроводі класного керівника 9-го класу Марущак Ольги Володимирівни та практичного психолога ліцею Правдивої Олени Анатоліївни), на одну з найбільших українських кондитерських фабрик – Київську, на якій Кондитерська Корпорація „ROSHEN" виробляє свою солодку продукцію – шоколад, шоколадні цукерки та торти.

Екскурсія розпочалася біля стенду, де представлені солодкі зображення фруктів у кошику, квітів у вазі, різноманітність фігурок знайомих предметів та кулінарних виробів – все це були марципани.

В конференц-залі нас чекав невеликий екскурс в історію фабрики, розповідь про Кондитерську корпорацію, та її продукцію. Розповіли нам і секрети виготовлення цукерок «Вечірній Київ»; а перегляд фільму присвячений Кондитерській корпорації «РОШЕН», у супроводі дитячих коментарів, підняв нам ще більше настрою та спонукав до зацікавленості продовжувати екскурсію.

Екскурсія продовжується на лінії 2-го шоколадного цеху. Для додержання суворих санітарних правил, які існують на всх фабриках Кондитерської Корпорації "ROSHEN", ми перевдягалися в санітарний одяг, далі провели нас навколо виробничої лінії, де ми отримали рідкісну можливість спостерігати за процесом виробництва та пакуванням шоколадних цукерок «Вечірній Київ».

Після огляду ми пройшли до залу для дегустації, де всіх дітей пригостили, не тільки цукерками, процес виготовлення яких вони щойно побачили, але й іншою продукцією Кондитерської Корпорації "ROSHEN". На пам'ять про екскурсію ми отримали сувеніри з символікою "ROSHEN".

Екскурсія була не лише інформативною та повчальною, а й смачною!




 (голосів: 11)
| 24.11.2010 | Переглядів: 4285 | Коментарів: 1


#1 від: Танюша, 1 грудня 2010 21:14 :
Все ж таки поїхали. Молодці! Вітаю!!!
цитувати    

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: