Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Ярмарок професій


Категорія: Новини ліцею
Учнів 9 та 11 класів навчальних закладів району було запрошено 27 жовтня 2010 року на зустріч до центра зайнятості. В центрі зайнятості було проведено ярмарку професій у відповідності з системним планом роботи служби. Участь взяли понад 130 учнів 9-11 класів. Серед них були учні районного ліцею, загальноосвітніх шкіл району, батьки майбутніх абітурієнтів, представники районної державної адміністрації, районної газети "Трибуна праці".
Ярмарок професій Ярмарок професій

Підготовку до проведення ярмарку працівники районної служби зайнятості розпочали заздалегідь, був затверджений план відповідних заходів. Працівники ретельно підготували зустріч та надали абітурієнтам максимум інформації про навчальні заклади, де можна в майбутньому отримати професію.

Директор районного центру зайнятості Людмила Анатоліївна Леляк та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Світлана Олексіївна Давиденко наголосили на важливості правильного вибору людиною майбутньої професії та висловили надію, що влаштований захід допоможе кожному з присутніх на ньому обрати вірний шлях для подальшого навчання.

Потім представники 8 навчальних закладів м. Києва та області: Європейського університету, Національного університету державної податкової служби України, інституту підготовки кадрів промисловості України, інституту дистанційного навчання відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна", економічно – правового коледжу Київського кооперативного інституту, Київського фінансово – економічного коледжу національної академії Державної податкової служби України, коледжу ресторанного господарства національного університету харчових технологій, Катюжанського вищого професійного училища провели презентацію навчальних закладів, надали всю інформацію про заклади та вступу до них. Відвідувачі мали змогу вільно спілкуватися з представниками та отримували відповіді на всі поставлені запитання. Також присутнім було презентовано та надано багато додаткової літератури: буклети, інформаційні листи, фотоматеріали та ін. Були представлені папки з описами професій для ознайомлення. Та перегляд відеофільмів: "Світ професій" та "В пошуках долі", отримали масу цікавої та корисної інформації.

Абітурієнтам давали поради щодо вступу та бажали успіхів у здачі ДПА та ЗНО. Деякі представники вузів при наданні інформації про свій навчальний заклад, пропонували абітурієнтам вступати до їх закладів, навіть, якщо ЗНО буде здано невдало.

Всім учасникам ярмарку було надано максимум інформації. Абітурієнтів було проінформовано та надано інформацію для роздумів щодо майбутньої професії. Всі учасники ярмарку, в особливості учні 9-11 класів, висловлюють подяку районній службі зайнятості в проведенні заходу, та бажають успіхів і творчості в майбутньому.

Струпова Марія,
учениця 11 класу
Іванківського районного ліцею




 (голосів: 1)
| 05.11.2010 | Переглядів: 1079 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: