Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ


Категорія: Новини ліцею

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДОВКІЛЛЯ

     Традиційно з 1999 року кожної третьої суботи квітня згідно з Указом Президента України відзначається День довкілля. Початок святу поклала Всеукраїнська акція «Дерево - Життя». Цього дня проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища: очищення водних джерел, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.

     Всесвітній день довкілля покликаний спонукати якомога більше людей до активних дій, аби не допустити, щоб навантаження на природні системи, життєзабезпечення планети, яке зростає з кожним роком, сягнуло своєї критичної межі.

     Ініціатором у відзначенні свята стала молодь екологічних громадських організацій, яка активно привертає увагу населення до екологічних проблем. Це є доказом того, що українське суспільство зацікавлене у розв’язанні екологічних проблем.

     Ліцеїсти також роблять свій посильний внесок у збереження довкілля. На постійній основі в ліцеї організовано збір кришечок від пластикових пляшок та використаних батарейок. Учні, вчителі та батьки активно долучились до цієї ініціативи. Дана акція вирішує відразу дві проблеми - екологічну (збір використаних матеріалів для переробки замість відправки на загальні звалища сміття) і соціальну (допомога інвалідам-учасникам АТО/ООС, адже зібраний пластик здається переробникам, виручені кошти безготівково надходять на рахунок благодійного фонду і  далі безготівково перераховуються тому, хто потребує допомоги саме в протезуванні).

     Ми закликаємо всіх не бути байдужими і допомогти нашій планеті стати чистішою!





 (голосів: 2)
| 15.04.2021 | Переглядів: 8959 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: