Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Як зацікавити дітей наукою???


Категорія: Новини ліцею

Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою??? Як зацікавити дітей наукою???

     Дитина переймається навіть маленьким дослідом, якщо вона зробила його сама. Закордоном навчання через експерименти і застосування знань на практиці вже давно використовується для освоювання матеріалу.

     Сьогодні для учнів Іванківської ЗОШ №1 та ЗОШ №2 та районного ліцею стало можливим провести деякі досліди власноруч. А учні ліцею навіть навчили  своїх друзів деяким експериментам особисто завдяки ТОВ «Міжшкільний ресурсний центр «Нова школа».

     Для тих, хто хоче зацікавлювати дитину дослідами, обмежень немає, тому День науки був неперевершеним. За допомогою цікавих експериментів учні мали змогу побачити роботу різних приладів та отримати нові знання з природничих дисциплін. Ресурсний центр провів з учнями цікаву тематичну вікторину за активну участь в якій переможці отримали призи.





 (голосів: 3)
| 05.02.2020 | Переглядів: 1468 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: