Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Віськова справа – це престижно!


Категорія: Новини ліцею

Віськова справа – це престижно! Віськова справа – це престижно! Віськова справа – це престижно!

     Військово-професійна орієнтація молоді - складова державної системи забезпечення зайнятості населення та військово-патріотичного виховання молоді, яка включає комплекс заходів соціально-психологічного, інформаційно-комунікативного характеру щодо формування військово-професійної спрямованості, поступового накопичення інформації та отримання нових даних про загальнолюдські, спеціальні здібності та професійну придатність громадянина до військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях держави, утворених відповідно до законів України.

     Професія військового: що може бути більш почесним і необхідним, ніж захищати свою країну? У всі часи військова служба була справою честі, школою мужності і самовідданості, а до професії військового завжди ставилися з особливою шаною і повагою. «Військова виправка», «офіцерська честь», «солдатська доблесть» – це далеко не повний список того, заради чого молоді люди обирають дану професію.

     Військова кар'єра починається з хорошої освіти, тому молодь, яка вирішила пов'язати своє життя з цією професією, ще навчаючись у освітніх установах, повинна задуматися про вибір навчального закладу.

     23 січня відбулася профорієнтаційна зустріч учнів 11 класу із заступником військового комісара, начальником відділення комплектування Іванківського ОРВК, майором Осипенком Віталієм Володимировичем. популяризація служби в Збройних Силах України. Під час зустрічі майор розповів про сучасні тенденції серед військових спеціальностей, надав інформацію про основні державні заклади України військового спрямування, ознайомив з правилами вступної кампанії до них та особливостями конкурсних випробувань.





 (голосів: 1)
| 24.01.2020 | Переглядів: 1079 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: