Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА


Категорія: Новини ліцею

ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМАДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА ДЕНЬ СВЯТОГО НАУМА

     Цілий місяць жителі країни «Ліцей» подорожували Місячником наук «Українська хата знаннями багата», зупинялися на різноманітних станціях, здобували перемоги та заробляли бонусні грошові одиниці. І ось 13 грудня передача «Наум-ТВ» традиційно в День Наума, а точніше - в переддень свята, демонструвала улюбленим глядачам (учням та вчителям ліцею) репортажі з місць подій, знайомила з кращими знавцями наук і визначала Най-найкращого. І звісно, в студію «Наум-ТВ» було запрошено цікавих людей з не менш цікавими розповідями.

     Ведуча новин Ющенко Анастасія (учениця 11 класу) вправно вела свято та надавала слово гостям. Кореспондентами новин були Димарчук Марія та Волочай Ольга (учениці 11 класу). Вони ж забезпечували рекламу.

     Вчитель української мови та літератури Процик Людмила Григорівна розповіла історію святкування Дня Наума.

     Вчитель біології Старовойт Ольга Василівна немало знає про людський вид «ліцеїст звичайний іванківський». А от на святі Наума вона всіх познайомила з новими дослідження медичної науки з життя рядового ліцеїста.

     Майстер-клас з кулінарного мистецтва від Поліщук Наталії Василівни (вчителя математики) «Пекельна математика» здивував присутніх рецептом приготування домашнього завдання.

     Поважна гостя Світлана Вікторівна Грищенко (вчитель фізики та астрономії) спророкувала, що чекає на мешканців ліцею у новому році.

     А прогноз погоди, до якого варто дослуховуватися (можливо, парасолька зі знань допоможе у негоду на уроках!) підготувала вчитель англійської мови Яна Іванівна Волохович.

     Кращим Знавцем наук за підсумком трьох відбіркових раундів гри «Ерудит - 2019» став учень 9 класу Грицаєнко Іван!!!

     За старим звичаєм на Наума батьки новоприбулих учнів варили кашу та пригощали нею всіх учнів, щоб навчання давалося добре, а всі щоб ставали гарними однокашниками. От і цього разу традиційно батьки наших восьмикласників наварили доброї каші та пригостили нею присутніх, щоб і їхніх дітей прийняли до гурту!

Дякуємо всім глядачам «Наум-ТВ» за увагу!

До нових зустрічей у ефірі!





 (голосів: 1)
| 25.12.2019 | Переглядів: 1980 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: