Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

День української мови та літератури


Категорія: Новини ліцею

День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури

     Предметні дні в ліцеї - це оригінальні міні-свята знань. Кожного разу щось нове, щось оригінальне й, звичайно ж, традиційне. Тому завчасно готували вислови про мову, кросворди, малюнки, дослідницькі матеріали, оформляли народні куточки. І щоразу цікаво й приємно представляти свої напрацювання.

     У кожного свої смаки і свої проблеми. Мабуть, тому й поділилися своїми проблемами одинадцятикласники. Крім щоденної підготовки до уроків, випускники ще й готуються до ЗНО. Цікаво було всім познайомитися з вимогами  до оцінювання, побачити книжки, які треба опрацьовувати для повторення вивченого матеріалу. Тут ми їм віддаємо належне.

     Шумно й багатолюдно в коридорах ліцею. Кожен клас має маршрутний лист, кожен хоче проявити якнайповніше свої знання, щоб достойно долучитися до перемоги. Треба було проявити себе у чотирьох видах змагань на станціях «Загадковій», «Скоромовок», «Народних традицій», «Українських страв». З'явилися перші переможці. Ними були 9-ти та 10-тикласники.

     Ще на одній з великих перерв за програмою «Танцюють всі, співають всі!» старшокласниці Ющенко Анастасія, Присяжна Надія та Пелехата Анастасія показували рухи народних танців та вели першість під час виконання українських пісень. Дружно, голосно й лірично звучав їхній спів.

     Усі ліцеїсти мірялися силою знань. Найактивнішими були Скороход Євгенія та Ткаченко Євгенія, Блощинський Богдан та Криштальова Крістіна, Присяжна Надія та Дурицький Сергій, Стендалл Дар'я та Качан Станіслав. Але право називатися найкращими знавцями з української мови та літератури вибороли одинадцятикласники Качан Станіслав та Стендалл Дар'я відповідно.

     За підсумками дня найактивнішими  були дев'ятикласники. На їх рахунку багато призів. Але найкращими помічниками та суддями змагань були одинадцятикласники на чолі з Поліщук Катериною. Їхню працю оцінено смаколиками.

     На святі знань панували радість, щира усмішка, дружба. Тож бажаємо й надалі усім успіхів та яскравих вражень від участі у місячнику знань, що проходить під девізом «Наша хата – знаннями багата».

Процик Людмила Григорівна,

вчитель української мови та літератури





 (голосів: 2)
| 28.11.2019 | Переглядів: 2748 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: