Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ


Категорія: Новини ліцею

ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ ДЕНЬ БІОЛОГІЇ ТА ПСИХОЛОГІЇ

      25 листопада  ліцейський місячник наук продовжився Днем біології та психології, під час якого всі учні ліцею пройшли  короткий курс «юного натураліста».

     Розпочався день з ранкової зупинки «Скарбниця народної мудрості», на якій учні відгадували смішні загадки та цікаві прислів’я та отримували  приємний бонус.

     Наступним завданням для команд від кожного класу був фото-квест «Біологічний портрет»: учні за описом мали здогадатися, про кого йдеться у описі, та зробити фото з цією людиною. Найспритнішими у цьому конкурсі стали дев’ятикласники. Далі ліцеїсти подорожували веселим біологічний експресом, який, подорожуючи, зупинявся на станціях «Екологічна», «Цікаві історії», «Зелена аптека», «Медична», «Чи знаєш ти» - і тут найшвидшими та найвправнішими були учні 10 класу.

     За підсумками Дня кращим знавцем психології стала учениця 11 класу Стандалл Дар’я, а найкращим знавцем біології став учень 9 класу Грицаєнко Іван.





 (голосів: 4)
| 27.11.2019 | Переглядів: 2791 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: