Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Вибори Президента ПРЛ 2019!


Категорія: Новини ліцею

Вибори Президента ПРЛ 2019! Вибори Президента ПРЛ 2019! Вибори Президента ПРЛ 2019! Вибори Президента ПРЛ 2019! Вибори Президента ПРЛ 2019!

     17 жовтня у Іванківському районному ліцеї відбулися чергові вибори Президента ПРЛ. Кандидатів було 4: Мурзаєв Максим учень 8 - Б класу, Фещенко Марія учениця 8 - А класу, Блощинський Богдан учень 9 класу, Пархоменко Тетяна учениця 10 класу. Протягом тижня кандидати активно проводили свою передвиборчу агітацію та розповідали про свої програми. У голосуванні брали участь як учні, так і педагогічний склад ліцею. Після голосування лічильна комісія підрахували голоси та визначили переможця виборів.

     Новим президентом Іванківського районного ліцею стала учениця 10 класу Пархоменко Тетяна. На лінійці відбулось привітання переможця та вручення посвідчення президента ліцею.

     Новий президент склала присягу перед всіма учнями та працівниками ліцею. Основною ідеєю Пархоменко Тетяни було створення міні-кінотеатру для перегляду цікавих фільмів для всіх бажаючих ліцеїстів, який відбувся вже 18 жовтня після навчальних занять.

     Дякуємо всім кандидатам, що прийняли участь у виборах, адже це свідчить про відповідальність та старанність наших учнів, а Тетяні бажаємо успіхів та творчого натхнення на посаді президента ліцею.

Вітаємо! 





 (голосів: 1)
| 25.10.2019 | Переглядів: 3516 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: