Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі


Категорія: Новини ліцею

Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі Участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі

     16 травня 2019 р. вчителі ліцею взяли участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі, як відбувся на базі НВК № 176 ім Мігеля де Сервантеса м. Києва.

     В семінарі взяли участь Редько В.Г., доктор педагогічних наук, завідуючий відділу навчання іноземних мов ІП НАПНУ, Полонська Т.К., кандидат педагогічних наук, ст. науковий співробітник відділу навчання іноземних мов ІП НАПНУ, Горошкін І.О., кандидат педагогічних наук, ст. науковий співробітник відділу навчання іноземних мов ІП НАПНУ, представники освітніх закладів з м. Львів, м. Житомир, м. Новоград-Волинська, м. Херсон.

     Присутні поділились теоретичними знаннями та практичним досвідом з тем компетентнісного орієнтованого навчання іноземних мов, формування іншомовної комунікативної компетентності учнів, дидактичні та методичні підходи до формування ключових компетентностей у процесі вивчення іноземних мов.

     До уваги всіх присутніх були запропоновані фрагменти уроків з іноземних (іспанської та англійської) мов, виступи учнів НВК з фестивалю «Ель Сервантіно», шкільна вистава «Театр чудес» за мотивами твору М. Сервантеса (іспанською мовою), екскурсію «А - Сервантес» (іспанською та українською) мовами.





 (голосів: 4)
| 17.05.2019 | Переглядів: 11412 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: