Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

День української мови та літератури


Категорія: Новини ліцею

День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури
День української мови та літератури День української мови та літератури День української мови та літератури

       21 листопада ліцейний місячник наук продовжив день української мови та літератури. Напередодні коридори ліцею повнилися шумом, адже класні колективи створювали традиційні народні куточки, домальовували предметні газети, роздруковували вислови про мову, готували мовно-літературні напрацювання на виставку. А вранці, проводячи ранкову зупинку, кожен дбав про те, щоб пригадати продовження прислів'я чи приказки.

       Як завжди ліцеїсти боролися за звання ''Найкращий знавець української мови та літератури''. Ними відповідно стали Дурицький Сергій та Качан Станіслав.

       Цього разу багатолюдно й із творчим шумком мірялися знаннями команди, беручи участь у станціях. Особливо до вподоби  припали станції ''Загадкова'', ''Пісенна'' та ''Народознавча''. За активну участь у цьому виді змагань кожен клас на якомусь етапі перемагав, але кращими виявилися десятикласники та восьмикласники.

       Виконання фрагменту танцю проводили Токаревська Олександра та Вікторова Єлізавєта. Яскравими танцюристами виявилися хлопці, хоч і дівчата не відставали. Свято знань проходило весело, енергійно й масово.

Десятикласниці Димарчук Марія та Поліщук Катерина найшвидше розгадали зашифроване прислів'я.

       Найактивнішими у підготовці й проведенні предметного дня були одинадцятикласники. Вини старалися бути прикладом у змаганнях і конкурсах, тому й заслужили найбільше призів. День пройшов успішно, нагородами за перемоги були смаколики. Тож бажаємо усім яскравих вражень і підкорення нових вершин знань.  




 (голосів: 4)
| 26.11.2018 | Переглядів: 5173 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: