Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Найвеличніше право жінки - бути матір'ю


Категорія: Новини ліцею

Найвеличніше право жінки - бути матір'ю Найвеличніше право жінки - бути матір'ю Найвеличніше право жінки - бути матір'ю Найвеличніше право жінки - бути матір'ю Найвеличніше право жінки - бути матір'ю

"...Лиш мати  вміє жити,

аби світитися, немов зоря..."

Василь Стус

Найвеличніше право жінки - бути матір'ю Найвеличніше право жінки - бути матір'ю

   У календарі свят для мами визначений особливий день, який святкується в Україні у другу неділю травня. Офіційне державне свято День матері встановлене в 1999 році. Святкування стало популярною і доброю сімейною традицією.

   Безумовно, День матері - одне з найзворушливих свят, тому що кожен з нас від дитинства і до останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що.

   Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково, адже від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері.

   Не кожного разу ми висловлюємо подяку мамам за їхню любов і терпіння, за самовідданість, тому сьогодні ліцеїсти мали можливість через участь у акції «Подякуй мамі за…» написати хоч невеличкі слова вдячності коханим мамам і виготовити оригінальні вітальні листівки з побажаннями.

   В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам зі святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.





 (голосів: 2)
| 11.05.2018 | Переглядів: 6058 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: