Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Уроки мають бути цікавими!


Категорія: Новини ліцею

Уроки мають бути цікавими! Уроки мають бути цікавими!

Уроки мають бути цікавими! Уроки мають бути цікавими! Уроки мають бути цікавими! Уроки мають бути цікавими!

   Вже не існує тієї школи, де діти, сидячи рівно і склавши руки, чемно слухають суворого вчителя. Сучасні школярі хочуть комунікації, розмови з педагогом, якого воліють сприймати радше як порадника, а не як строгого критика. Змінився і підхід до навчання – учням не цікаво 45 хвилин слухати теорію, тому вони все частіше знаходять більш цікаві заняття у своїх гаджетах, не звертаючи уваги на вчителя. 

   Для учнів урок цікавий, якщо він не нудний і якщо здається, що він швидко закінчується. Для цього вчитель має необмежені можливості обирати технологію, методи та прийоми, адаптовані відповідно до особливостей класу, організовувати індивідуальну, групову, фронтальну роботу. А ще використати комп’ютер, магнітофон, телевізор, а тепер уже й багатофункціональний мультимедійний пристрій та електронний мікроскоп.

   Саме такий незвичний урок біології було проведено 18 січня  у 8 класі Іванківського районного ліцею на тему «Рух крові». Крім цікавого інтерактивного перегляду морфологічного театру «Кровообіг. Рух Крові», різноманітних завдань, учні вчилися міряти артеріальний тиск та пульс до та після фізичного навантаження під керівництвом вчителя Людмили Олексіївни Кривульської, а контролювала точність виконання дій медична сестра ліцею Олена Сергіївна Ляшенко. Були й кумедні випадки, коли в деяких учнів тиск чомусь «був відсутній».

   Діти так захопилися роботою, що й не помітили, як урок закінчився, тому з нетерпінням чекають на новий, заплановану роботу на якому їм вже проанонсувала вчитель.





 (голосів: 4)
| 18.01.2018 | Переглядів: 1862 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: