Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами»


Категорія: Новини ліцею

Творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» Творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» Творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами» Творчий конкурс «Малюнок, вірш, лист до мами»

  14 травня 2017 року в Україні відзначатиметься День Матері, який святкують щороку у другу неділю травня, що вважається місяцем пошанування Пречистої Діви Марії. Богородиця посідає чільне місце в релігійній свідомості українців, вважається опікункою і заступницею українського жіноцтва.

  День Матері почали відзначати 1914 року у США, згодом це свято набуло міжнародного статусу.

  Залучившись підтримкою Міністерства освіти й науки України, українсько-турецький культурний центр «Сяйво» вже п’ятий рік поспіль проводить серед школярів нашої країни Всеукраїнський творчий конкурс «Малюнок, лист, вірш до мами», приурочений до Дня матері. Цього року до участі в конкурсі надійшло 2765 малюнків, 2156 листів і 2744 віршів.

  Вчора, 11 травня 2017 року, у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася церемонія нагородження переможців.  Дітей, їх матерів та наставників вітали організатори та члени журі: керівники та представники українсько-турецького культурного центру «Сяйво», Міжнародної школи «Меридіан», Посольства України в Туреччині,  Інституту модернізації змісту освіти, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського палацу дітей та юнацтва.

  Журі відзначило надзвичайно високий рівень робіт учнів. Відмітили активність дітей з Донецької та Луганської областей, чиї роботи вирізнялися загостреністю почуттів внаслідок подій на Сході України. У цілому ж була представлена географія усіх куточків України.  

  Шелест Богдана, учениця 10 класу, виборола  ІІІ місце в номінації «Малюнок» і  нагороджена грамотою та цінним подарунком – планшетом. 





 (голосів: 5)
| 12.05.2017 | Переглядів: 4085 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: