Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

Обласний семінар Малої академії наук України


Категорія: Новини ліцею

Обласний семінар Малої академії наук України Обласний семінар Малої академії наук України Обласний семінар Малої академії наук України

  26 січня педагог-організатор Іванківського районного ліцею Козаченко А.О. відвідала обласний семінар з теми «Організаційно-методичне забезпечення розвитку інтелектуально-творчих умінь учнівської молоді». У роботі семінару взяли участь наукові працівники Національного педагогічного університету імені М.П.Драгоманова. Семінар відкрив Сергієнко В.П., президент Малої академії наук учнівської молоді, який виступив з доповіддю «Організація діяльності учнів – членів МАН: досвід і перспективи», в якій вказав на ключові проблеми, що виникають під час написання дослідницьких робіт, а також розповів про проект щодо відкриття у районах Київської області інформаційно-консультативних центрів, де учні матимуть змогу готуватися до олімпіад та конкурсу-захисту МАН України.

  Доповідачами семінару були Франчук В.М., декан факультету інформатики, Митник О.Я., завідувач кафедри практичної психології, Войтович І.С., завідувач кафедри комп’ютерної інженерії та освітніх вимірювань, Саюк В.І., доцент кафедри педагогічної творчості, Гузій Н.В., завідувач кафедри педагогічної творчості, Лук’янчук Н.В., доцент кафедри педагогічної творчості та Єфименко В.В, доцент кафедри теоретичних основ інформатики.

У роботі семінару обговорювалися такі питання: «Організаційно-методичне забезпечення розвитку інтелектуально-творчих умінь», «Хмарні технології в освіті та науці», «Педагогічне дорадництво у професійній діяльності», «Робота вчителів із обдарованими учнями», «Особливості написання науково-дослідницьких робіт у відділенні комп’ютерних наук».

  Організаторам семінару вдалось довести, що Мала академія наук учнівської молоді – вільний простір для розвитку творчої особистості.





 (голосів: 3)
| 28.01.2017 | Переглядів: 1279 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: