Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ


Категорія: Новини ліцею

МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ  МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ

  9 грудня Олімпійська Академія України (ОАУ) проводила міжнародну конференцію «Актуальні проблеми сучасної олімпійської освіти». В її роботі взяли участь президент НОК, Герой України Сергій Бубка, перший президент НОКу Валерій Борзов, представники Міносвіти, Верховної Ради та Федерації футболу України, ряд зарубіжних фахівців з Греції, Німеччини, Латвії, Литви, Казахстану, Молдови.

  Серед учасників конференції були представники 269 шкіл всеукраїнської мережі олімпійської освіти. В їх число входять і заклади, які представляв М.П.Ніколаєнко – ЗОШ №1 та Іванківський районний ліцей.

  Слід сказати, що діяльність ОАУ спрямована на популяризацію олімпійського руху, впровадження освітніх та культурних програм з розвитку олімпізму. Академія є активним учасником масштабних заходів НОК України – Олімпійських днів, олімпійських уроків, культурно-спортивного заходу «Олімпійське лелеченя», різноманітних оглядів-конкурсів.

Завдяки акціям «Олімпійська книга» та «Олімпійський куточок» школи України безоплатно(!) отримують комплекти плакатів з історії олімпійського руху, олімпійську літературу та деякий спортінвентар.

  З метою підвищення методичного рівня фахівців регулярно проводяться науково-практичні семінари в кращих навчальних закладах м. Києва та області.

  Роботу ОАУ за 2012-2016 р.р. визнано задовільною, а її керівники Марія Буметова та Валентина Єрмолаєва отримали ряд заслужених нагород.

  ОАУ свою роботу виконує. Навчальні ж заклади та фахівці на місцях повинні активізувати роботу з пропаганди олімпійських цінностей та ідеалів.

Ніколаєнко М.П., вчитель фізичної культури





 (голосів: 2)
| 12.12.2016 | Переглядів: 1598 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: