Пошук



Останні новини

GENIUS Olympiad

Здорове харчування

ВІТАЄМО НАШИХ ПЕР...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

ВІТАЄМО! ВІТАЄМО!...

День народження Л...

Вшанування пам'я...

Міжнародний день ...

День безпечного І...

Канал ліцею

Опитування

Оцініть сайт

      
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

Адреса

07201
Київська область,
смт Іванків,
вул. Ярова, 6
ibiloxvost@ukr.net
Тел.: 045-915-14-05
На карті

Написати директору

QR code

Copyright

Використання матеріалів та статей сайту для публікації на інших ресурсах лише з дозволу адміністрації ліцею. При використанні наших матеріалів обов'язково вказуйте джерелом lyceum.net.ua

Всі права застережено
© 2009-2023

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ


Категорія: Новини ліцею

ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

 Життя учнівського колективу не може бути повноцінним без творчості. Творчість є безпосередньою потребою школярів. Саме своєю творчістю, оригінальністю, неповторністю відзначаються наші ліцеїсти під час проведення предметних днів, зокрема Дня української мови та літератури. За традицією ранковою розминкою є зупинка, де учні демонструють свої знання прислів'їв та приказок. Ця сходинка дозволяє зосередитися для виявлення глибоких знань з української мови та літератури. Виявляли знавців одинадцятикласники, які серйозно підійшли до справи. Кращими знавцями стали Юлія Рогів з 10 класу та Марина Григорович з 11-Б класу.

 Ліцеїсти мали можливість проявити себе, беручи участь у станціях ''Народної мудрості'', ''Образотворчій'', ''Танцювальній'', ''Кулінарній'' та ''Українських традицій''. Хоч старалися всі, та все ж таки першість вибороли восьмикласники.

 Зустрілися учні й із літературними героями. Сценічну майстерність демонстрували одинадцятикласники Ростислав Іваненко та Артем Соколовський, які проілюстрували усмішку Остапа Вишні ''Відкриття охоти'', Наталку й Терпелиху з ''Наталки Полтавки'' І.Котляревського зіграли Сабіна Лещенко та Єлизавета Виродова з дев'ятого класу. І знову першість показала група учасників із восьмого класу, інсценізуючи казку ''Цар Плаксій і Лоскотон'' Василя Симоненка.

 Але найбільшим захопленням та радістю для всіх було Караоке на ліцейному майдані. Дружно, весело й ритмічно лунала українська пісня. Це було яскраве, захоплююче й цікаве свято мелодії. Звичайно, головна роль була покладена на оргкомітет, його ентузіазм, творчий підхід. Тож бажаємо всім, щоб предметні дні були справжнім святом знань.





 (голосів: 6)
| 09.12.2016 | Переглядів: 1390 | Коментарів: 0

Додавання коментаря


Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Код:
Включіть це зображення для відображення коду безпеки
оновити, якщо не видно коду
Введіть код: