Перегляд Повідомлень

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ????????? ???????

Сторінок: [1]
1
????????????? ?????????? / Re: Зміни...?
« : 08.10.2009, 13:25 »
Короче рубаємсь в Контру і не парим Мозги!!!!!!
Якщо "мозги не парити" вони ж можуть і випаруватись, залишиться тільки перетяжка між вухами, щоб не відпали :D ;D

2
????????????? ?????????? / Re: Зміни...?
« : 07.10.2009, 22:08 »
http://teenbloog.org.ua/zalezhnist-vid-kompyuternyh-ihor/  :o :-[ :o Приклад того, що може трапитись із homo sapiens дивись тут.

3
????????????? ?????????? / Re: Зміни...?
« : 07.10.2009, 21:49 »
а придставте що на землю напали інопланетяни і хочуть її знищити, але є умова:
якщо ми виграємо їх в контрі то, вони нас залишать... тому шпілєри потрібні)))))
Діма, ти уяви іншу більш реальну картину ніж історія з інопланетянами. Скажимо так років через 10. Такий собі "плеєр" з червоними від недосипу і постійної роботи за компютером очима, з посередньою роботою і без будь-якої цілі у житті. Вся мета його життя - ввечері після роботи добратись додому, щоб годин до 3 ночі пошпилити в іграшку. Весь інтерес - гра. Все, про що можна поспілкуватись - нова версія гри. Тобі було б цікаво підтримувати відносини з такою людиною? Я вже не говорю про те,  чи могла б брати ця людина на себе якусь відповідальність. А створити сім'ю, утримувати її? Знаєш, дуже прикро, але я у своєму житті таких людей зустрічала. І я теж вважаю, що вони просто обділили себе.
 Компютерна залежність це теж доречі хвороба. Останім часом дуже часто починає з'являтись у пресі повідомлення, коли молоді люди потрапляли до лікарні із-за фізичного і психічного виснаження після багатогодиних (від 30, 40...год.)ігор за компютером. Мене ці факти шокують.

4
???????? / Re: Книжки
« : 04.10.2009, 18:19 »
Чи вистачає вам підручників? Бо я, коли вчився, мусив купувати Хімію, а мо', й ще дещо - зараз уже не пригадаю. А атласи, довідники - за це й мови не було, щоби можна було десь безплатно дістати. Не зрозуміло, як так може бути, щоби в інтернеті було все, окрім шкільних підручників та іншої подібної літератури в pdf-і.

Ясна річ підручників не вистачає і немає. "Найщасливіші" 9-класники. Все зубрять по конспекту. На уроках пишуть аж дим від ручок іде.  Ну, а в Іне-ті підручники найти можна. Було б бажання. "Кто ищет тот всегда найдет".

5
???????? / Re: ???????
« : 30.09.2009, 23:51 »
? ?? ???????, ?? ???????? ?????? ???? ???????
?? ? ??????????, ???? ? ???? ???????? ???? ????? ??????. ? ????? ????? ?? ?? ????, ??? ?????? ???? ??????? - ???? ???????? ????.
??????? ????!
? ???????? ?? ? ??????? ??????????... ???????? ????))

? ??????? ?????? - ????????
??????:)

6
???????? / Re: ???????
« : 30.09.2009, 18:43 »
? ???? ???? ???????? ??????? ?????? ?? ?????? ?? ????? ??????? ?? ???????...
??? ?? ???? ??????, ??????????? ???? ?????


??????? ?????, ?? ??????? ? ????? ???????? ::)

Сторінок: [1]